25. apr
 
Nakke- koteletter
Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du dem riktig passer de like godt til fest som hverdag.

Publisert: 09.jan.2018 12:12
Oppdatert: 09.jan.2018 12:12

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g nakkekoteletter av svin

1⁄2 ts. salt

1⁄4 ts. kvernet pepper

2 ss olivenolje

1 ss smør

1 sitron

2 båter hvitløk

2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du:

1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.

2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.

3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin.

4. Snu dem noen ganger slik at krydderet blandes godt inn med smøret.

5. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

Server med ovnsbakte poteter og en god salat.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.