buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Nakke- koteletter
Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du dem riktig passer de like godt til fest som hverdag.

Publisert: 09.jan.2018 12:12
Oppdatert: 09.jan.2018 12:12

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g nakkekoteletter av svin

1⁄2 ts. salt

1⁄4 ts. kvernet pepper

2 ss olivenolje

1 ss smør

1 sitron

2 båter hvitløk

2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du:

1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.

2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.

3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin.

4. Snu dem noen ganger slik at krydderet blandes godt inn med smøret.

5. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

Server med ovnsbakte poteter og en god salat.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat