buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Nakkekoteletter
Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du de riktig passer de like godt til fest som hverdag.

Publisert: 15.nov.2018 12:22
Oppdatert: 15.nov.2018 12:22

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g nakkekoteletter av svin

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

2 ss olivenolje

1 ss smør

1 sitron

2 båter hvitløk

2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du:

1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.

2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.

3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin. Snu de noen ganger sånn at krydderet blandet godt inn med smøret.

4. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

Server med ovnsbakte poter og en god salat.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat