21. jun
 
Naturwok
Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wokretter. Her har vi brukt naturris sammen med woken.

Publisert: 23.feb.2018 11:18
Oppdatert: 23.feb.2018 11:17

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g flatbiff i strimler

2 båter hvitløk, finhakket

1 ss olje til steking

1 rødløk

1 gul paprika

4 ss soyasaus

2 ss hakket frisk koriander

240 g naturris

Slik gjør du:

1. Kok risen etter anvisning på pakken.

2. Stek biffen sammen med olje og finhakket hvitløk et par minutter.

3. Kutt grønnsakene og stek dem sammen med biffstrimlene.

4. Hell over soyasausen og hakket koriander. Bland godt.

5. Anrett det hele i en bolle, sammen med risen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.