buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Ost- og skinkehorn
Slike horn er godt som matpakke og turmat, eller på en kosekveld.

Publisert: 25.aug.2017 06:12
Oppdatert: 25.aug.2017 06:34

Ingredienser 1 porsjon (18 horn):

18 skiver kokt skinke

36 skiver hvitost

2 egg til pensling

ev. 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

Gjærdeig:

1 kg hvetemel

1 pose tørrgjær

2 ss sukker

1 ts salt

65 g margarin

2 1⁄2 dl melk

3 dl vann

Slik gjør du:

1. Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.

2. Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.

3. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca. 20 minutter.

4. Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø. La dem steke på 200 °C i 15–20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat