buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pasta carbonara
De lærde strides i om det skal være kremfløte eller ikke i en ekte carbonara. Denne oppskriften er uten, men får allikevel fløyelsmyk, silkeglatt og kremet konsistens.

Publisert: 20.mar.2018 11:44
Oppdatert: 20.mar.2018 11:44

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g bacon i små terninger

500 g fersk spagetti

4 egg

ca. 2 ss finrevet parmesan

2 ss hakket frisk timian, eller andre urter

1 ts. grovkvernet pepper

4 eggeplomme

Slik gjør du:

1. Skal du bruke fersk spagetti tar dette kun 2 minutter å koke. Vent derfor til resten er klart. Bruker du tørket pasta bør du koke den allerede nå. Du får best resultat om du følger anvisningen på pakken.

2. Stek baconterninger i en varm panne.

3. Visp sammen hele egg, finrevet parmesan, timian og pepper.

4. Hell pastaen i et dørslag og ha den tilbake igjen i kasserollen. Vend inn egg- og parmesanblandingen. Eggeblandingen blir delikat kokt av varmen fra spagettien. Varmt nok til at eggeblandingen tykner, uten at det blir eggerøre.

5. Tilsett bacon og smak til med kvernet sort pepper

Server retten med rå eggeplomme på toppen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat