buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pølse med eplesalsa

Publisert: 15.aug.2017 06:25
Oppdatert: 15.aug.2017 06:46

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Friskt og godt!

4 stk snadderpølse

4 stk pølsebrød (hjemmelagde)

Eple- og rødbetsalsa:

100 gr syltede rødbeter

2 stk stilkselleri (stangselleri)

1 grønt eple

3 vårløk

2 ss finhakket frisk persille

1 båt revet hvitløk

saft og skall av 1⁄2 stk sitron

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

40 gr spirer

Slik gjør du:

1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger, vårløk i tynne skiver. Ha alt i en bolle sammen med finhakket persille og revet hvitløk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

2. Skjær små skråsnitt på hver side av pølsene, da unngår du at de sprekker. Legg pølser på grillen og grill til de er pent gyllne rundt det hele, 2-3 minutter. Pølsene kan også stekes i en grillpanne eller vanlig stekepanne.

3. Varm pølsebrød og smør på kremost.

Anrett de varme pølsene i pølsebrødene, topp med eple- og rødbetsalat. Dryss over spirer ved servering. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat