22. okt
 
Pølser i fint selskap
Dette er en mellomting mellom suppe og gryte der den milde blomkålsmaken passer perfekt sammen med pølser og stekt bacon. Kjapt enkelt og utrolig lettlaget.

Publisert: 08.okt.2018 11:24
Oppdatert: 08.okt.2018 11:24

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g pølse, gjerne krydderpølser, i skiver

1 pk. bacon i skiver

2 ss margarin til steking

1 pose blomkålsuppe

200 g frossen brokkoli

Slik gjør du:

1. Skjær bacon i strimler. Stek det sammen med pølse på middels varme sammen med margarin.

2. Lag suppe etter anvisning på posen. Ha i brokkoli. La det koke opp.

3. Ha i stekt bacon og pølse.

Serveres med godt brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke