buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Potet og tomabolle

Publisert: 13.apr.2018 15:03
Oppdatert: 13.apr.2018 15:03

En norsk variant av en buddhabolle med poteter og tomater som kan serveres som egen rett, eller som garnityr til middagen.

(4 porsjoner)

16 stk små potet

16 stk rød cherrytomat

20 stk sorte oliven

2 stilk stilkselleri (stangselleri)

4 ss pinjekjerner

½ stk rødløk

mynteblader

4 ss olivenolje

2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte:

Kok potetene møre i vann. Del dem i to.

Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver.

Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.

Skjær rødløk i skiver.

Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.

(Opplysningskontoret for Frukt og grønt)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat