buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Protein-scones med cottage cheese
Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.

Publisert: 25.apr.2018 14:31
Oppdatert: 25.apr.2018 14:31

3 egg

250 gram Tine Mager Cottage Cheese

1 1/2 del sammalt hvete, grov

2 dl lettkokte havregryn

1 ½ ts bakepulver

¼ ts salt

Topping:

2 ss solsikkekjerner

2 ss gresskarkjerner

1. Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt

Tips: Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en jevnere konsistens.

2. Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner. Stek i 20 minutter. Avkjøl på rist.

Server disse med pålegg som skinke og ost eller leverpostei. De smaker også godt til suppe og salat.

(Matsans, TINE)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat