buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pytt i panne med grønnsaker
Hverdagsmat med rester fra grønnsakskuffen! Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.

Publisert: 17.jul.2017 09:33
Oppdatert: 17.jul.2017 09:33

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g frisk sjampinjong

800 g potet

2 gulrøtter

200 g sellerirot

200 g kålrot

2 løk

3 ss rapsolje

1 ts salt (gjerne urtesalt)

1⁄2 ts kvernet pepper

4 stekte eller posjerte egg

1⁄2 potte frisk persille

100 g syltede rødbeter

100 g sylteagurk

Slik gjør du:

1. Skjær sjampinjong i båter og skrell og skjær alle grønnsakene i omtrent like store biter.

2. Stek sjampinjongbåter på høy varme i en stekepanne med olje til de får fin farge.

3. Ha i resten av grønnsakene og fortsett å steke under jevn omrøring til alle grønnsakene er myke og har fått fin farge. Krydre med salt og pepper.

4. Ha margarin i en middels varm stekepanne. Når margarinen bruser godt er det varmt nok. Knekk ett og ett egg, og la hvert egg gli forsiktig ned i stekepannen slik at plommen ikke ødelegges. Senk varmen og stek egg til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat