buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Quebec Meat Pie
Det finnes like mange variasjoner av denne kraftige kjøttpaien som det er bydeler og kokker i Quebec.

Publisert: 11.okt.2018 13:19
Oppdatert: 11.okt.2018 13:19

Ingredienser 4 porsjoner:

Paideig: 100 g smør

150 g hvetemel

1⁄2 ts salt

1 1⁄2 ss vann

Fyll: 500 g kjøttdeig av svin

1 hakket løk

1 1⁄4 dl griljermel

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1⁄4 ts malt muskat

4 dl vann

1 egg til pensling

Slik gjør du:

1. Ha kjøtt og løk i en gryte. Ha i griljermel og krydder. Dekk til med vann og la det koke i 1/2 -1 time, inntil all væske er borte.

2. Del opp kjøttblandingen med en gaffel. Smak til med krydder.

3. Kjevle ut paideig (hold av litt til lokk) og legg det over en paiform. La deigen henge over kanten. Prikk den med en gaffel. Ha over fyllet.

4. Kjevle ut et lokk. Pensle paideigkanten med egg og legg over lokket. Trykk det lett sammen. Lag to til tre hull i deigen, som fuktigheten kan komme ut av under steking. Pensle lokket med egg.

5. Stek paien på 200 °C i ca. 10 minutter. Senk temperaturen til 180 °C, og stek videre i 20 minutter. (matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat