buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Rabarbra m/marengs

Publisert: 16.jun.2017 11:09
Oppdatert: 16.jun.2017 11:09

Så surt! Så søtt! Og så godt! Denne desserten er en hyllest til rabarbraen.

Ingredienser:

800 gr rabarbra

150 gr sukker

2 ts vaniljesukker

1 1⁄2 ss maisenna

5 stk eggehvite

400 gr sukker

finrevet skall av 1 stk sitron

Slik gjør du:

1. Kutt rabarbra i tommelstore biter og legg i en ildfast form. Bland sukker, vaniljesukker og maisenna og dryss over rabarbrabitene.

2. Forvarm stekeovnen til 125 °C.

3. Pisk eggehviter på middels hastighet til de danner skum. Øk hastigheten og fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Vend inn revet sitronskall til slutt.

4. Fordel marengs over rabarbraen og form den til myke topper. Sett formen midt i ovnen og stek i 45-50 minutter, eller til marengsen er gyllen og sprø på overflaten.

5. Dryss litt melis over marengsen før servering.

6. Server rabarbradesserten varm eller lun, gjerne med is, pisket krem eller iskald yoghurt naturell. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat