buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Rabarbrapai
Vi byr på en enkel og rasende god rabarbrapai med vaniljesaus til. Den passer like godt til dessert som til kaffekosen. Veldig godt når syren i rabarbraen får møte det søte element.

Publisert: 30.jun.2017 08:11
Oppdatert: 30.jun.2017 08:12

Ingredienser:

700 g rabarbra

3 dl sukker

3 ss potetmel

1 1⁄2 ts malt kanel

Smuldre-topping:

50 g hvetemel

50 g sukker

50 g smør

50 g mandelflak

Slik gjør du:

1. Lag smuldre-toppingen først. Bland mel og sukker i en bolle og smuldre smøret i blandingen. Tilsett mandelflak og bland godt til en jevn, smulete masse.

2. Skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter.

3. Bland sukker, potetmel og kanel og vend dette inn i rabarbraen. Ha alt i en smurt ildfast form.

4. Dryss over smuldre-toppingen og stek paien midt i ovnen på 190 °C i ca. 30 minutter.

Server rabarbrapaien lun med vaniljesaus til, gjerne hjemmelaget.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat