22. okt
 
Rask wok med lam
Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak.

Publisert: 21.sep.2018 13:15
Oppdatert: 21.sep.2018 13:15

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g lammeskav

300 g nudler

1 rødløk

1 rød paprika

300 g grønnkål

2 gulrøtter

4 ss rapsolje til steking

1 ts malt ingefær

1⁄2 ts malt allehånde

1 glass ferdig woksaus

Slik gjør du:

1. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken til det begynner å tine.

2. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll i kaldt vann.

3. Skjær rødløk i båter, paprika i biter, grønnkål i strimler og gulrot i staver.

4. Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger i en skikkelig varm wok eller panne, krydre med ingefær og allehånde.

5. Tilsett grønnsaker etter 3–4 minutter, og stek videre i 3–4 minutter til alt er stekt og gjennomvarmt.

6. Tilsett nudler, woksaus, og eventuelt litt vann. Vend alt forsiktig sammen og la det bli gjennomvarmt.

Ha gjerne ristede sesamfrø over, eller i en skål ved servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke