buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Raspeball
Raspeball, kumle, kompe, potetball, klubb, kjært barn har mange navn. Dette er tradisjonsmat i hele landet, men tilbehør og serveringsmåter variere. I denne oppskriften har vi fylt raspeballene med terninger av kokt lettsaltet sideflesk.

Publisert: 31.mar.2018 09:32
Oppdatert: 31.mar.2018 09:32

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g lettsaltet sideflesk uten svor

2 l vann

Raspeballer:

ca. 750 g rå potet

ca. 300 g kokt potet

ca. 3 dl byggmel

2 ss hvetemel

1 ts salt

1 l kjøttkraft (etter trekking av lettsaltet sideflesk)

Slik gjør du:

1. Legg flesket i en kjele, hell på kaldt vann og kok opp. Skum godt av og kok kjøttet i ca. 2 1/2 time, eller til det er mørt.

2. Ta sideflesket ut av kjelen og legg det på en tallerken til avkjøling. Skjær sideflesket i små terninger.

3. Skrell potetene, og riv dem råe på råkostjern eller i en foodprocessor. Riv eller mos de kokte potetene og bland dem sammen med revne rå poteter, mel og salt.

4. Form blandingen med hendene til 8 like store baller. Lag en liten fordypning i hver ball, legg i flesketerninger og klem igjen hullet.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat