buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Røkt kolje med eggesmør
Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I røkt form framstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyksmak. Sammen med gulrotstuing og eggesmør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.

Publisert: 28.jul.2017 09:40
Oppdatert: 28.jul.2017 09:42

Ingredienser 4 porsjoner:

1 1⁄2 kg hyse-/kolje i skiver

Gulrotstuing:

500 g gulrot

1 ss smør

1 ss hvetemel

1 dl melk

1 dl kremfløte

1 ts salt

1⁄4 ts malt hvit pepper

ca. 1 krm revet muskatnøtt

Eggesmør:

2 hardkokte egg

200 g smør

2 ss frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Skrell gulrøttene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.

2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og fløte og rør godt. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk. Ha i gulrøttene og smak til med salt, pepper og muskat.

3. Kok opp rikelig med vann og ha i fisken. La den trekke i ca. 10 minutter, avhengig av størrelsen.

4. Smelt smør, ha i hakket egg og persille.

Server med kokte poteter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat