buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Salade Niçoise
Denne klassiske og deilige, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.

Publisert: 11.jun.2018 10:47
Oppdatert: 11.jun.2018 10:47

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

4 poteter

150 g aspargesbønner

1 boks hermetisk tunfisk i olje

4 tomater i båter

1⁄2 agurk i terninger

1 rødløk i ringer

50 g svarte oliven

4 ts kapers

1 hodesalat

8 ansjosfileter

Dressing:

1 dl virgin olivenolje

3 ss hvitvinseddik

2 ts dijonsennep

1 båt hakket hvitløk

ca. 1⁄2 ts sukker

grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. kok eggene til de er «smilende». Legg dem i rennende, kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell dem og del dem i båter.

2. Kok poteter og la aspargesbønnene koke med de siste 2–3 minuttene. Avkjøl bønnene i kaldt vann. Skrell potetene og la dem bli kalde.

3. Skjær potetene i skiver og ha dem i en salatbolle. Tilsett bønner, tunfisk, tomatbåter, slangeagurk, rødløk, olivener, kapers og grovrevet salat. Bland alt lett og legg ansjos, eggebåter og basilikum på toppen.

4. Bland dressingen og hell den over salaten like før servering. Pynt eventuelt med litt tynt høvlet parmesanost.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat