22. okt
 
Salat med spekeskinke
Søtt og salt smaker overraskende godt sammen. Denne salaten med spekeskinke og jordbær lager du i en fei. Enklere gjestemat finner du neppe.

Publisert: 15.mai.2018 11:56
Oppdatert: 15.mai.2018 11:56

Ingredienser 4 porsjoner:

100 g spekeskinke

100 g babyspinat ferdig vasket

50 g hvit geitost

4 ss flytende honning

1⁄2 ts kvernet pepper

16 blader frisk mynte

Slik gjør du:

1. Legg spinaten på et fat eller på porsjonstallerkener.

2. Riv spekeskinke i passende biter og legg over spinatbladene. Bruk en ostehøvel og skjær biter av osten og ha over salaten.

3. Ringle over flytende honning, og avslutt med litt kvernet pepper og mynteblader.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke