buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Seibiff med gulrot og løk
Sei er lett å tilberede og har mye smak.

Publisert: 05.okt.2018 13:14
Oppdatert: 05.okt.2018 13:14

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g potet

2 løk

1 ss margarin til steking

800 g seifilet

1 dl hvetemel

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1 ss margarin til steking

4 gulrøtter

2 ss smør

30 g kapers (ca. 1/2 glass)

saft av 1⁄2 sitron

1⁄2 potte frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Vask potetene godt og kok dem møre, i 20–30 minutter.

2. Skjær løk i skiver. Varm en stekepanne og stek løk på middels varme til den blir gyllen og bløt.

3. Skrell gulrot, del i biter og kok dem møre i litt vann. Hell av kokevannet og bland inn smør, kapers, sitronsaft og finhakket basilikum.

4. Stell fisken, skjær ut eventuelle bein og del den i porsjonsstykker.

5. Bland sammen mel, salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen.

6. Varm en stekepanne med margarin og stek fisken på middels varme til den er gyllen på begge sider og begynner å flake seg.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat