buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Skagenrøre

Publisert: 18.aug.2017 06:30
Oppdatert: 18.aug.2017 07:14

Lag en deilig klassiker med reker i nydelig, kremete dressing med masse dill. Server den på ristet brød slik som her eller som fyll i bakt potet.

1 kg reker med skall, ca 400 gram pillede reker

1⁄2 rødløk

1 ss frisk dill

2 ss majones

2 ss rømme, créme fraîche eller gresk yoghurt

1 sitron

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

4 skiver ristet loff

4 kvister frisk dill

1 bunt reddik

Slik gjør du:

1. Pill rekene og la dem ligge på litt tørkepapir så de blir så tørre som mulig (bruker du ferdig pillede reker, så la dem renne godt av seg og tørk med tørkepapir).

For en mer eksklusiv utgave av toast Skagen kan du også bruke ferskvannskreps, hummer eller krabbe i skagenrøren.

2. Finhakk løk og bland reker, løk, dill, majones og rømme. Riv skall av halvparten av sitronen og del den i to. Ha det revne skallet i rekeblandingen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Del resten av sitronen i båter.

3. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær reddik i tynne skiver

4. Anrett rekesalaten på toast og pynt med dill, sitron og reddikskiver. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat