buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Soløye
Egg og ansjos er klassisk følge og smaker nydelig sammen. Soløye er en hel liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett.

Publisert: 08.nov.2018 11:59
Oppdatert: 08.nov.2018 11:59

Ingredienser 4 porsjoner:

15 hakkede ansjosfileter

1 hakket løk

1 1⁄2 dl hakket kapers

3 dl hakket rødbete

4 rå eggeplommer

2 ss frisk gressløk til dryss

Slik gjør du:

1. Legg hakkede ansjosfileter i en ring midt på hver tallerken. Ringen skal være så stor at en eggeplomme får plass i midten.

2. Legg løk, kapers og rødbete i ring utenfor ansjosen, og plasser eggeplommen i midten.

Dryss over litt gressløk og server.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat