buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Søt flintstek
Flintstek er populær grillmat, men av og til kan det være godt med en forandring. Prøv flintstek marinert i sviskejuice. Vi tipper du blir positivt overrasket!

Publisert: 20.jul.2017 06:05
Oppdatert: 20.jul.2017 06:53

Ingredienser 2 porsjoner:

1 flintstek

1⁄2 dl sviskejuice

8 svisker

10 blå druer

2 ananasringer

Slik gjør du:

1. Legg flintsteken i en plastpose og hell på sviskejuice. La dette marinere i minst to timer.

2. Ta ut flintsteken av posen. Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.

3. Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.

4. Grill den i 15–20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.

5. La den hvile 10 minutter. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek.

Server med druer, ananas og sviske, salat og brød eller loff.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat