buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Stek à la Fiji
Fiji, et drømmeland for mange sol og strandsultne nordmenn. Med denne oppskriften får vi ikke smaragdgrønt vann eller hvite sandstrender, men vi kan kanskje nøye oss med smaken av paradis?

Publisert: 25.okt.2018 13:37
Oppdatert: 25.okt.2018 13:37

Ingredienser 4 porsjoner:

2 ss olivenolje

1 kg oksestek

1 ss løkpulver

1 ss hvitløkpulver

1 ss tørket oregano

2 ss salt

1 ss pepper

5 løk

1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du:

1. Ha olje i en kjele, eller gjerne en jerngryte, på middels varme. Brun steken på alle sider i ca. ti minutter.

2. Ha krydderet over steken.

3. Hakk løk i terninger, og tilsett løken sammen med tomatene i gryta. Sett ned temperaturen, og sett på lokk. La steken stå i ca. 2, 5 time. Denne steken skal være gjennomstekt.

Server i skiver, gjerne sammen med ris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat