21. jun
 
Supersunn burger
Mange assosierer hamburger med mange kalorier og mye fett. Men hvis man bytter de fete ostene, de fete dressingene og det fine hamburgerbrød med sunnere varianter så blir hamburgermåltidet sunt. Her er et godt alternativ.

Publisert: 22.feb.2018 12:29
Oppdatert: 22.feb.2018 12:29

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g karbonadedeig

1 ts. salt

1⁄2 ts. pepper

1⁄2 dl vann

2 ss olje til steking

1 skive rød paprika

50 g frisk spinat

150 g rucola

4 ss cottage cheese

2 finsnittete vårløk

4 stilker frisk timian

4 grove hamburgerbrød eller grove rundstykker

Slik gjør du:

1. Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.

4. Varm hamburgerbrød eller annet brød og fyll med rød paprika, salat, spinat, hamburger, cottage cheese, og finsnittet vårløk. Dryss litt timian på toppen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.