buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Taquitos – tacoruller
Fyll tortillalefser med terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Rull dem sammen og ha dem på grillen i et par minutter før du skal spise.

Publisert: 14.jul.2017 13:03
Oppdatert: 14.jul.2017 13:04

Ingredienser 4 porsjoner:

3 sommerkoteletter (ferdig stekt)

1 løk

1 ss olje

200 g revet hvitost

2 ts tacokrydder

8 medium hvetetortillaer

Hvitløksdressing:

1⁄2 boks lettrømme

2 båt hvitløk

1⁄2 ts salt

1. Finhakk hvitløk og bland med rømme og salt. Sett dressingen kaldt.

2. Fjern bein fra kotelettene og skjær kjøttet i små terninger.

3. Finhakk løk og stek i varm panne med olje til den er blank. Bland løken med kjøtt, ost og krydder i en arbeidsbolle.

4. Fordel blandingen på midten av hver tortilla og rull dem tett sammen. Legg skjøten ned og gi hver rull et lett press.

5. Grill taquitosene på direkte varme i et halvt minutt på hver side. Grill dem videre på indirekte varme (kaldere sone på grillen), legg på lokk og la dem bli gjennomvarme, ca. 3 minutter.

Server taquitos med hvitløksdressing og noen båter lime

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat