buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Toast med spekeskinke
French toast med parmesan og sennep gir en ekstra velsmakende toast som er nydelig sammen med tynne skiver av norsk spekeskinke og en rask tomatsalat.

Publisert: 04.mai.2018 14:47
Oppdatert: 04.mai.2018 14:47

Ingredienser 4 porsjoner:

6 egg

2 1⁄2 dl melk

25 g revet parmesan

1⁄2 ts dijonsennep eller sennepspulver

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

1 ts tabasko

8 skiver loff eller annet brød, gjerne daggammelt

2 ss margarin til steking

Tomatsalat:

4 tomater i terninger

2 ss hakket bladpersille

2 ss olivenolje

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts pepper

200 g spekeskinke

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 125 °C.

2. Visp sammen egg, melk, parmesan, sennep, salt, pepper og tabasko i en stor bolle. Legg to brødskiver i eggeblandingen til de blir gjennomtrukket.

3. Ha litt margarin i en varm stekepanne. Når margarinen slutter å bruse legg i skivene. Stek dem et par minutter på hver side, til de har fått en gyllenbrun farge. Legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett.

4. Legg neste runde med brødskiver i eggeblandingen og gjenta stekeprosessen. Sett brettet i ovnen når du har stekt ferdig alle skivene, slik at toasten holder seg varm.

6. Bland tomat, persille og olivenolje, og smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat