buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Tomatsuppe med egg
Uansett om du lager tomatsuppe fra pose eller fra bunnen, smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi.

Publisert: 10.okt.2018 11:08
Oppdatert: 10.okt.2018 11:08

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

1 løk

2 båter finhakket hvitløk

2 ss olivenolje til steking

4 ss tomatpuré

2 bokser hakkede hermetiske tomater

8 dl vann

2 grønnsakbuljongterninger

1 ss sukker

1⁄2 potte frisk basilikum

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Kok egg i 8–10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

2. Fres løk og hvitløk myk og blank i en kjele med litt olje.

3. Tilsett tomatpuré, og la det surre ett minutt. Ha deretter i hakket tomat, vann, buljong og sukker. Kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.

4. Kjør suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser.

5. Tilsett hakket basilikum, og smak til med pepper.

Server suppen med kokte egg.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat