25. apr
 
Torskeform med ost
Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Publisert: 10.jan.2018 11:04
Oppdatert: 10.jan.2018 11:03

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g torskefilet

1 ss flytende margarin

1 ts. salt

1⁄2 ts. pepper

3 tomater

1 purre

1 1⁄2 dl matfløte

200 g hvitost

Slik gjør du:

1. Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.

2. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.

3. Hell over matfløte, og dryss revet ost på toppen.

4. Stek formen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30–35 minutter.

Server med kokte poteter eller ris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.