buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Tyttebærfromasj
I august dukker tyttebæra opp, og tyttebærfromasj er en frisk, deilig avslutning på et stort måltid.

Publisert: 04.aug.2017 10:51
Oppdatert: 04.aug.2017 10:52

Ingredienser 4 porsjoner:

3 egg

1 dl sukker

3 dl kremfløte

5 gelatinplater

225 g rørt tyttebær

Slik gjør du:

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.

2. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte.

3. Kok opp 1/2 dl vann og trekk kjelen til side. Ta opp gelatinplatene av vannet og klem forsiktig ut overflødig vann. Rør inn én og én plate det kokende varme vannet til all gelatinen er oppløst.

4. Hell den flytende gelatinen i en tynn stråle i fromasjen mens du rører godt.

5. Vend inn rørte tyttebær til slutt. Sett fromasjen kaldt. Vend litt i fromasjen når den begynner å stivne, slik at bærene blir jevnt fordelt, og hell den over i porsjonsskåler eller en serveringsbolle.

Hele tyttebær eller blåbær er dekorative som pynt.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat