buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Ungarsk gulasj
Gulasj er en kraftig gryterett med masse smak, og en av nasjonalrettene i Ungarn. Her er en kjapp versjon med mørt, norsk storfekjøtt i terninger, paprika, tomat og krydder.

Publisert: 07.sep.2018 12:49
Oppdatert: 07.sep.2018 12:49

Ingredienser 4 porsjoner:

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g flatbiff av storfe i 2x2 cm terninger

2 ss margarin til steking

2 grovhakkete løker

2 båter finhakket hvitløk

1 boks tomatpuré à 140g

2 ts paprikapulver

4 poteter i 3x3 cm terninger

2 røde paprika i biter

1/2 purre i strimler

1 l vann

2 kjøttbuljongterninger

1 ts hele karvefrø

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Varm margarin i en kjele og brun kjøttet i flere omganger. Legg det over på en tallerken.

2. Fres løk og hvitløk i en kjele til løken er myk og blank. Bland inn det ferdigstekte kjøttet. Rør inn tomatpuré og paprikapulver.

3. Tilsett potet, paprika, purre, vann, buljong og karve. Kok opp og senk varmen. La gryten småkoke i 20–30 minutter, eller til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat