buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Vannmelonpizza
En sprek variant av melon og spekeskinke! Lag en vannmelonpizza til deg selv og en du er glad i. Perfekt kosemat når man har lyst på noe søtt og salt.

Publisert: 11.jul.2017 06:28
Oppdatert: 11.jul.2017 06:35

Ingredienser 2 porsjoner:

1 stor skive vannmelon

4 grønne friske asparges

6 skiver spekeskinke

oliven

2 ss cashewnøtter

20 g spiselige blomster og blader

1 ss olivenolje

1⁄4 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Skjær av de nederste 2 cm av aspargesen. Er aspargesene tykke og har en treaktig konsistens i bunnen bør de skrelles fra midten og ned med en rotskreller.

2. Kok asparges i lettsaltet vann 2–3 minutter, avhengig av tykkelsen. Avkjøl aspargesen raskt i kaldt vann, dette stopper kokeprosessen og bevarer den fine grønnfargen.

3. Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne til de får en gyllen og fin farge. Avkjøl og grovhakk dem.

4. Legg vannmelonskiven på et serveringsfat og del opp i «pizzastykker». Legg spekeskinke, asparges og oliven på pizzastykkene. Pynt med spiselige blomster. Dryss over grovhakkede cashewnøtter, drypp over litt olje og krydre med grovkvernet pepper til slutt.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat