buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Vegetarisk thaigryte
En vegetargryte med deilige asiatiske smaker!

Publisert: 25.jul.2017 06:22
Oppdatert: 25.jul.2017 06:40

Ingredienser 6 porsjoner:

1 løk i båter

2 båter finhakket hvitløk

4 ss rød karripasta

2 boks kokosmelk

1 boks hermetisk cherrytomat (à 400 g)

400 g gresskar i terninger

2 boks hermetiske linser

1 boks hermetiske kikerter

1 grønn paprika

4 vårløk

1 ss sukker

skall av 1 lime

1⁄2 bunt grovhakket frisk koriander

300 g jasminris

Slik gjør du:

1. Ha olje i en varm gryte. Fres løk og hvitløk til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1–2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg. Tilsett kokosmelk og cherrytomater.

2. Ha i terninger av gresskar. Småkok gryten i 8–10 minutter.

3. Kok ris i en kjele med vann etter anvisning på pakken.

4. Åpne bokser med linser og kikerter. Hell dem over i en sikt, og skyll dem godt under kaldt vann. La vannet renne godt av og tilsett linser og kikerter i gryta.

5. Rens paprika og vårløk, og skjær dem i biter. Ha paprika- og vårløkbiter i gryta sammen med sukker og limeskall. La gryta koke 2–3 minutter slik at alt blir gjennomvarmt. Smak til med soyasaus. Server med ris og dryss over grovhakket koriander.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat