Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
AMBISIØS: Mirjam Johanne Omdal.
 
Med hiphop og troen
Mirjam Johanne Omdal (26) fikk tre av Norges største musikere til å snu seg på The Voice på TV2. Nå skal hiphop og troen lede henne gjennom konkurransen med Madcon-Yosef som mentor.

Publisert: 16.sep.2017 13:49
Oppdatert: 16.sep.2017 14:09

I tillegg til å være deltaker i The Voice, synger og skriver Mirjam Johanne Omdal fra Hamar låter i hiphop-bandet MIR. I løpet av konkurransen håper Omdal på å bli oppdaget av noen som ser hennes talent.

– Hva er målet med konkurransen?

– Målet med konkurransen er å få en platekontrakt med noen som oppriktig vil jobbe med meg. Hvis du og plateselskapet ikke starter med en god – eller kjempegira – tone, så blir det ikke så fett. Jeg tenker at kjemien må være den samme mellom meg og plateselskapet som mellom meg og resten av bandet for at det skal bli bra musikk.

– Hva slags artist ser du for deg at du vil bli?

– Jeg ser for meg at jeg ikke kommer til å bruke miniskjørt. Jeg er ikke så veldig Jessie J, ikke Ariana Grande. Heller ikke Nicki Minaj. Egentlig ser jeg meg selv i Bruno Mars. Han tar jo på seg veldig gjennomtenkte klær, men det ser ut som han driter i det også. Og hvis man går på kompromiss med seg selv, blir man veldig sliten i lengden. Hvis jeg ikke kan bli berømt om jeg ikke går på kompromiss med meg selv, da må jeg nesten bare gi opp. Jeg har mindre lyst til å bli berømt enn å beholde den jeg er.

– Hva gjør du hvis du vinner?

– Før den tid så har jeg gjort mye for å skaffe kontakter. Nå har jeg spurt om å få lov til å legge ut MIR-låter på Soundcloud. Men vi må vente, for nå er The Voice i fokus. Men jeg håper vi kan gi det ut snart. Det her er ikke meg som går solo, det er meg i et band og da blir det litt annerledes.

– Gjør troen din det enklere å være i en konkurranse som The Voice?

– Jeg vil jo si hundre prosent ja, men jeg vet jo ikke for de andre. Det kan jo hende at det er like lett for dem. Jeg føler alltid at jeg kan børste av meg litt av kritikken og presset siden jeg føler meningen med livet uansett er at Gud elsker og er der for oss. Da slipper jeg å ta den byrden selv og den vekten på mine skuldre. Men det er ikke sånn at jeg ikke føler noe press bare fordi jeg er kristen.

– Hva må man ofre når skal være med i en slik konkurranse?

– Hvis jeg kommer videre til live-sendingene, må jeg ta permisjon fra jobb. The Voice blir liksom hundre prosent jobb, ikke noe mer enn det. Jeg tror ikke familien kommer til å savne meg.

– Hvor ser du deg selv om ti år?

– Jeg håper at jeg fortsatt står på en scene og fortsatt har på meg swag joggebukse med vintage sko og hestehale og ikke noe Botox. Også håper jeg at jeg er like lykkelig som jeg er nå og at jeg er fri i meg selv – at jeg ikke har fått press fra alle kanter og blitt utslitt og gitt opp. Også håper jeg at jeg at jeg har en dritbra bil. Nå kjører jeg rundt i en liten Toyota Corolla som ser ut som Toyotaen til Magdi bare at den er blå.

– Hva skriver du om i tekstene dine?

– I det siste har jeg fokusert på hvordan mennesket egentlig er. Det at vi nordmenn har ganske mye menneskefrykt og hiver ut flyktningene. Det er litt politisk men ikke over-politisk. Det er ikke Karpe Diem-stil liksom, og jeg hater ikke samfunnet heller.

– Hva er dine styrker og svakheter musikalsk?

– En av svakhetene er at jeg er dårlig på å huske tekst. En styrke er at jeg er veldig flink til å huske melodi. En annen svakhet er at jeg overdriver noen ganger.

– Hva gjorde du da du skulle på TV første gang?

– Jeg hadde tenkt å gjemme meg på hytta til svigers, og ikke møte noen, men så tenkte jeg meg litt om. Noen venner av meg arrangerte en fest for meg, så da kunne jeg ikke kunne gå glipp av det!

– Blir du starstrucked når du ser mentorene?

– Nei, jeg blir aldri starstrucked egentlig. Kanskje av Beyoncé, Da jeg var på konsert, var det sånn «jeg ser deg langt der borte, men du er så liten». Men hadde jeg møtt henne, hadde jeg blitt starstrucked.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke