Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Foto: Fredrik Olastuen
 
Nå er vi i gang!
Endelig. Denne kvelden har vi ventet på siden det forsmedelige kvartfinaletapet mot Sparta i vår.

Publisert: 08.sep.2017 06:13
Oppdatert: 08.sep.2017 06:31

Vi har skrevet tråd etter tråd på Facebook, snakket hockey med alle vi har møtt, sett treningskamper i inn- og utland, vært på kick off på kjøpesenter og generelt hausset hverandre opp gjennom en altfor lang sommer.

Gledelige nysigneringer har trillet inn som perler på en snor, med Patrick Thoresen som det desiderte høydepunktet, forrige sesongs hakekløende trener er byttet ut med en svensk gladgutt med stø kurs, og sponsorene står i kø for å være med på moroa.

«Fyyy fa..! Neste gang vi våkner nå, så er DAGEN her», skrev en supporter på Facebook i går. Det beskriver godt hvordan vi har det nå, vi med gult og blått hjerte.

Gjøvik fjellhall kommer til å være fylt av bortesupportere fra Hamar i kveld. Vålerenga er ikke hva det en gang var, og de klarte ikke å selge ut de få feltene som var forbeholdt «hjemmelaget». Da var Storhamar-supporterne raskt på pletten.

Så til den triste delen av det. Jeg får ikke dratt dit. På denne magiske fredagskvelden sitter jeg på desken i Hamar Arbeiderblad og tar imot hockeystoffet som skal på trykk i lørdagsavisa. Å jobbe kveld og helg er utfordrende fra september til april.

Men tirsdag venter Lillehammer i CC Amfi. Da har jeg tatt meg fri.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke