hacklink
18. sep
Foto: Owen Sweeney/Invision/AP
 
Nostalgi på havna
Sommeren ved mjøskanten har vært en «blast from the past».

Publisert: 04.aug.2017 06:24
Oppdatert: 04.aug.2017 06:46

Foreldregenerasjonen har kunnet kose seg med gamle helter som Europe, Elton John og TNT. Og på lørdag er det klart for nok en gjeng artister som nekter å pensjonere seg, nemlig Toto.

Jo da, det er meldt litt regn, men Meteorologisk institutt har tatt feil før. Og det gir jo unektelig en viss festivalfølelse å stå i gjørma i regnponcho, mens plastkoppen med pils sakte utvannes dråpe for dråpe. Og det er en viss sannhet i jungelordet: «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig humør».

Dette er tredje året på rad at Tjuvholmen Arena graver dypt i lomma og slår på stortromma. Til tross for et strømbrudd var 2015-konserten med Kim Larsen som headliner en suksess. Og fjorårets konsert med Hellbillies var også et høydepunkt på sensommeren. I år har det blitt forhåndssolgt et sted rundt 3.000 billetter, så det blir unektelig bra med folkeliv på Tjuvholmen – regnvær eller ikke.

De lokale heltene i Return har også en stor og trofast tilhengerskare i disse trakter, og har ansvaret for å varme opp mjøsingene. Dem som har vært på Return-konsert her til lands vet at sjansen er stor for at dette kan bli livatt. Og selv om man neppe husker hele katalogen til Toto, er del store ihvertfall sjanser for allsang og stormende jubel på superhitene «Hold the Line», «Rosanna», og «Africa».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke