Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
PÅ STUPETÅRNET: Bugge Wesseltoft
 
Opp og løfte sola
Bugge Wesseltoft og Pål «DJ Strangefruit» Nyhus kommer til Hamar for å løfte sola.

Publisert: 11.aug.2017 07:21
Oppdatert: 11.aug.2017 09:19

«Jean Michelle Jarre-aktig; synthesizer-musikk, rytmisk, groovie, dansbart. Beachparty», skrev Bugge på vaskelappen da han presenterte opplegget tidligere i sommer.

Er noen litt i tvil om de skal dra seg ut av senga før klokka fem på morran, så er det bare å taste inn artistnavnene på YouTube, plugge inn øretelefonene – og trykke på «play». OBS! Stor risiko for å bli sittende fast noen timer.

«Stupetårnet på Hamar er blitt en av de største molbohistoriene i lille Norge de siste åra», het det en gang i Dagbladet.

Byggverket, som endte i en dullionsprekk, som ble gjort narr av på nasjonal TV, ble med Ole Edvard Antonsen Mjøsas nye scene – for «soloppgangskonsert».

Nå har Ole Edvard, som sjef for Festspillene, invitert sin gode venn, Bugge Wesseltoft, som igjen har invitert Hamars egen Pål «DJ Strangefruit» Nyhus; en størrelse Hamar ikke har fått så mye av tidligere.

«Vi har vel spilt mer i Japan enn på Hamar», sa Nyhus i et intervju med Hamar Arbeiderblad for noen år siden.

Nå på stødig hedmarksgrunn:

Bugge Wesseltoft med piano og synthesizere, Katrine Schiøtt med cello, Lars Fremmerlid på trommer – og Pål Nyhus med platespillere. På Koigen, Hamar. I soloppgang. Lørdag morgen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke