19. jul
PÅ STUPETÅRNET: Bugge Wesseltoft
 
Opp og løfte sola
Bugge Wesseltoft og Pål «DJ Strangefruit» Nyhus kommer til Hamar for å løfte sola.

Publisert: 11.aug.2017 07:21
Oppdatert: 11.aug.2017 09:19

«Jean Michelle Jarre-aktig; synthesizer-musikk, rytmisk, groovie, dansbart. Beachparty», skrev Bugge på vaskelappen da han presenterte opplegget tidligere i sommer.

Er noen litt i tvil om de skal dra seg ut av senga før klokka fem på morran, så er det bare å taste inn artistnavnene på YouTube, plugge inn øretelefonene – og trykke på «play». OBS! Stor risiko for å bli sittende fast noen timer.

«Stupetårnet på Hamar er blitt en av de største molbohistoriene i lille Norge de siste åra», het det en gang i Dagbladet.

Byggverket, som endte i en dullionsprekk, som ble gjort narr av på nasjonal TV, ble med Ole Edvard Antonsen Mjøsas nye scene – for «soloppgangskonsert».

Nå har Ole Edvard, som sjef for Festspillene, invitert sin gode venn, Bugge Wesseltoft, som igjen har invitert Hamars egen Pål «DJ Strangefruit» Nyhus; en størrelse Hamar ikke har fått så mye av tidligere.

«Vi har vel spilt mer i Japan enn på Hamar», sa Nyhus i et intervju med Hamar Arbeiderblad for noen år siden.

Nå på stødig hedmarksgrunn:

Bugge Wesseltoft med piano og synthesizere, Katrine Schiøtt med cello, Lars Fremmerlid på trommer – og Pål Nyhus med platespillere. På Koigen, Hamar. I soloppgang. Lørdag morgen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.