Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Stemning: Tusenvis av musikkelskere til Tømmerstock.
 
Rock the night
Festivalsjef Rune Myhren håper på 9.000 betalende besøkende til helgas Tømmerstockfestival i Brumunddal.

Publisert: 23.jun.2017 06:36
Oppdatert: 23.jun.2017 07:15

Regnværet alle fryktet, og som ble varslet tidligere denne uka, blir erstattet av gråvær i kveld og strålende sol i morgen.

Årets festivalprogram byr opp til musikkfest. Jeg kan allerede forestille meg hvordan det vil høres ut når 5.000 festivaldeltakere i kveld synger med på Europes «Rock the night» og TNTs «10.000 Lovers». Jeg kan se for meg lysene fra 5.000 smarttelefoner når Joey Tempest fortsatt varmer pikehjerter med powerballaden «Carrie».

Brumunddølene kommer til å gå mann av huse, men det er også ventet mange tilreisende musikkinteresserte fra flere land. Det er ikke ofte man får høre Europe og TNT på samme scene samme kveld.

Med strålende vær kommer også lørdagen til å bli en folkefest i bygatene. Tømmerstock er mer enn bare rock`n roll. Det er matgater og aktiviteter i sentrum – alt for å skape en god ramme og en totalopplevelse for publikum.

Heldigvis er den lille scenen flyttet opp på torget i igjen – etter et mindre heldig stunt nede i Nygata i august i fjor. Det betyr at Tømmerstock igjen er det kompakte arrangementet alle vil ha. Det kan fort bli 10.000 musikkelskere på Tømmerstock i helga.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke