Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
FOTO: JOHN ARNE HOLMLUND
 
Skipatruljen klar til innsats oppi Veldre
ARKIVDYKK: I begynnelsen av mars i 2004 jobbet 150 funksjonærer på spreng for at 300 unge skiskyttere skulle få konkurrere.

Publisert: 04.jan.2019 20:34
Oppdatert: 05.jan.2019 10:25

SKARPT FØRE OG SKARPE SKUDD: De tre dagene fra 5.–7. mars 2004 var «hele Brumund» i sving med Hovedlands- rennet i skiskyting på Veldre sag. 150 funksjonærer jobbet på spreng for at 300 unge skiskyttere skulle få konkurrere.

Fredag morgen var det 20 minusgrader og tåke på skiskytterarenaen. Da Hovedlandsrennet åpnet klokka 11 var det bare noen få minusgrader i sola, og i tillegg var det helt vindstille. Med andre ord helt perfekte forhold for skiskytterne.

Brumund IF hadde 60 aktive skiskyttere i 2004, og de rekrutterte utøvere fra hele Ringsaker. På dette bildet ser vi løypepatruljen som var klar for å holde løypene tipp topp for dem som kom bak. T-skjortene de har på seg levner ingen tvil om hvilket skirenn de hadde ansvaret for.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke