Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
RAZIKA: Hør dem i mylderet bak Hamar rådhus i morgen.
 
Ut i mylderet
jeg synes de selger seg selv på en fristende måte, Mylderfestivalen: «17. juni er dagen du ikke drar på lørdagsmiddag hos bestemor, men heller tar med deg bestemor til en (forhåpentligvis) solfylt dag i parken!».

Publisert: 16.jun.2017 07:12
Oppdatert: 16.jun.2017 07:13

For hvem har ikke lyst på en solfylt dag, på et piknikteppe med venner i parken? Et ønske som faktisk ser ut til å bli oppfylt, hvis man skal tro yr.no. Og attpåtil fylt av musikk!

Det er tredje gang festivalen i Hamar Park arrangeres – av og for ungdom – med fokus på miljøet. Med kortreist mat, loppemarked, badminton og gode artister. På scenen står flere ganger Spellemann-nominerte Razika fra Bergen og er garantist for en solid konsertopplevelse. Det hele begynner allerede på tidlig ettermiddagen, og utover kvelden kan publikum nyte både de lokale navnene William’s War Opposition, Adsecula og Iver Nordli, samt Rabiat fra Elverum, rockebandet Lüt fra Tromsø, og band som Tander, Mindtrix og Killer Kid Mozart. Det skulle borge for en meget variert musikalsk dag.

Bak scenen står festivalsjef Emma Bjørgan og rundt 20 andre frivillige ungdommer under 20 år. De har på en imponerende måte gjort Mylderfestivalen til et musikkarrangement å regne med.

Festivalen er rusfri og selvfølgelig åpen for alle; barnefamilier, tanter og kompiser. Og husk å be med bestemor, da!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke