Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Ingrid Olava: Til Prøysenfestivalen.Foto: Remi Laakso
 
Vil bli folksomt
Travel Prøysen-helg i vente.

Publisert: 21.jul.2017 07:15
Oppdatert: 21.jul.2017 07:34

Det ligger an til den travleste Prøysen-helga under årets månedslange festival. Angelina Jordan opptrer fredag kveld, deLillos på torget i Brumunddal på lørdag, og det blir bursdagsfeiring på Prøysentunet på søndag – stort mer trengs det ikke i løpet av ei helg. Og fortsatt er det ei hel uke som gjenstår av Prøysenfestivalen.

11 år gamle Angelina Jordan (se dagens avis side 15) er ventet å bli den store publikumsfavoritten på Prøysentunet i sommer. Hogne Moe håper på 1000 frammøtte, og det mener han det er plass til mellom Prøysenhuset og Prøysenstua.

Folksomt blir det også på torget i Brumunddal lørdag. For i år er det deLillos sin tur til å besørge Patriot-Paulas festkonsert. I fjor var det DiDerre med Jo Nesbø og Unni Wilhelmsen som sto for konserten, som naturlig nok ble festivalens best besøkte arrangement i 2016.

Søndag 23. juli er det klart for årets bursdagsfest på festivalen. I år er det 103 år siden Alf Prøysen ble født; ikke noe rundt tall altså, men rundt nok til at Kari Svendsen og Alf Cranner tar turen til Rudshøgda på formiddagen. Og selvsagt blir det servering av gratis jordbær med fløte på. Søndag kveld er det Ingrid Olava som sørger for kveldskonsert på Prøysentunet. Og fortatt er det de som husker hennes ypperlige tolkning av «Lomnæsvisa» under festforestillingen i forbindelse med Prøysen 2014.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke