Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Carron..
 
Alltid noe å feire

Publisert: 09.feb.2018 08:00
Oppdatert: 09.feb.2018 08:37

Boblevin er gjerne oppfattet som festvin. Og det er alltid en grunn til å feire; nå er det for eksempel muligens norske OL-gull som skal feires de neste fjorten dagene. Her er tre muligheter i form av franske Cremant, som alle er nye i polhyllene. To av dem er absolutt verdt å stanse opp ved, mens den tredje ikke helt når opp.

.

.

.

Carron Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs 2015

Bourgogne 7994201, kr 219,90

En deilig Cremant, fyldig, myk og innbydende, fin balanse mellom det fruktige og mineralske. Føyer seg pent inn i rekken av gode cremanter, men spørsmålet er prisen; til 220 kroner er det ikke langt opp til den rimeligste champagnen. Og noe av sjarmen ved Cremant er nok at den gjerne har vært gunstig priset.

.

.

.

Louis Picamelot Cremant de Bourgogne Les Terroirs Brut

Bourgogne 1493001, kr 189,90

En både frisk og fyldig Cremant, fint kremet, rund og harmonisk. God fruktighet, spenstig mineralsk preg. Egnet både til aperitiff, til fiskeretter og også kyllingretter. Men aller helst til å feire gullmedaljer med, så klart.

.

.

.

Veuve Ambal Expression Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut

Bourgogne 8179101, kr 159,90

En merkelig dekorert flaske som skiller seg kraftig ut i polhylla. Også en hyggelig pris. Utfordringen er et litt sødmefylt preg; en må nok like det søtlig om dette skal være aktuelt. Ikke noen dårlig Cremant, men det er mange som er bedre.

Carron: Terningkast: 5

Picamelot: Terningkast: 5

Veuve Ambal: Terningkast: 3

 
Picamelot..
Veuve Ambal..
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat