Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Sprudlende bobler til julemiddagen
Bobler tilhører ikke bare nyttårskvelden, men også gode og store måltider uansett. Og da er det gjerne Champagne som egner seg aller best.

Publisert: 15.des.2017 10:58
Oppdatert: 15.des.2017 13:19

For julematen er smaksrik, og da kan både Cremant og Cava bli i enkleste laget. Her er tre supre champagner, og alle til en relativt pen pris til å være fra luksusklassen.

Deutz Brut Classic

Champagne 1160901, kr 379,90

En fantastisk lekker og elegant Champagne, egentlig altfor god til å sprettes ved midnatt på nyttårsaften, men en deilig matvin. I sin klasse er dette en toppvin; sømløst harmonisk, finstemt, men også rik og konsentrert. Til mat er den av en anmelder blitt foreslått til «gode retter», og det er aldeles riktig, for den gode champagnen egner seg til det meste.

Deutz: Terningkast: 6

Pierre Gerbais L’Osmose Extra Brut

Champagne 1988601, kr 369,60

En deilig Champagne fra en liten familieprodusent som driver økologisk helt sør i Champagne. Flott fruktighet og stor friskhet, syrerik og velbalansert med skikkelig spenst. Gjerne til sjømat og skalldyr.

Pierre Gerbais: Terningkast: 5

Gyéjacquot Anatom Champagne Blanc Vrai

Champagne 7987701, kr 390

Også dette en Champagne i toppklasse, frisk, elegant med veldig god syre. Fruktig og noe mineralsk, herlig intensitet. Tåler litt kraftige smaker i maten.

Anatom: Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat