Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Pietro Cassina
 
Endelig rosétid

Publisert: 11.mai.2018 12:27
Oppdatert: 11.mai.2018 12:27

Først ventet vi som gale på at snøen skulle fordufte, så at varmen skulle innfinne seg. Og denne uka har det endelig vært start for rosé-sesongen. Som ventet bidrar mai-slippet til flere gode roséviner i polhyllene. Her er tre i det hyggelige prissjiktet – to italienske og en tysk billigvin.

Pietro Cassina Coste della Sesia Rosa Rosarum 2016

Coste della Sesia, Piemonte 7353601, kr 159,90

Ukas beste vin, og beste kjøp. En deilig sommer-rosé, flott spenst og god syre, samtidig myk og innbydende. Blomsterlig på duft, leskende fruktighet, delikat og lekker. Og den egner seg enda bedre når det kommer sommermat på bordet, for dette er også en god matvin.

Agriverde Solarea Cerasuolo d’Abruzzo 2017

Cerasuolo d’Abruzzo 10079601, kr 150,40

Lekker rosé dette også, til en pen pris. Ikke helt den samme kompleksiteten som den foregående, men det er neimen ikke mye om å gjøre. Utvalget er stort i denne prisklassen, men denne hevder seg godt; bra fylde, god syre og fruktighet, bløt og saftig. Fin allrounder til lett sommermat.

Janson Bernhard Pinot Noir Rosé 2017

Pfalz 10077401, kr 126,90

Ukas billigvin, som gir bra for penga. Fra Pfalz er det ikke langt mellom de gunstige kjøpene av både rosé og hvitt, og denne er en god representant. En vin som ikke gjør det vanskelig for seg selv, men holder det den lover. Saftig, balansert syre, bløt og deilig. Allrounder til mat også denne, eller kosevin det siste kvarteret før sola kvelder.

Pietro Cassina: Terningkast: 5

Agriverde: Terningkast: 5

Janson: Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat