Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ferie-minner

Publisert: 24.aug.2018 07:11
Oppdatert: 24.aug.2018 08:10

Ble det Hellas-ferie i sommer? Eller gikk turen til Piemonte i stedet? Eller kanskje du leide bil i Sør-Frankrike og tok en overnatting på nærmeste vingård? Uansett kan det være gode ferieminner å ta vare på, og det er mange viner som kan være egnet til å ta vare på gode minner. Her er en hvit fra Sør-Frankrike, en hvit gresk fra Santorini og en rosé fra Piemonte, signert Ole Martin Alfsen. Alle tre kan gjøre sommeropplevelsen litt lenger. Bare så synd at vepsen har tatt over på terrassen, så vi må spise inne, men det er ikke vinen sin skyld.

Dom. Felines Jourdan 2017

Picpoul de Pinet 7632201, kr 139,90

En veldig morsom sommervin, lett og leken, med duft av fersken og sommer. Krisp og lekker med fin fruktighet, og som skapt for å gjenoppleve milde sørfranske kvelder, gjerne med skalldyr på tallerkenen. Eller bare sol og sommer.

Terningkast: 5

Gaia Thalassitis 2016

Santorini 9869101, kr 249,90

En favoritt i polhylla blant mange Hellas-farere. Godt sammensatt med mange fine innslag av blomster og frukt, og bra med syre. Kanskje har den ikke helt den samme sjarmen her som der, men utgjør et solid og lekkert sommerminne. Og en påminnelse om at også greske viner kan være kjempegode.

Terningkast: 5

OMA Vino Rosato 2017

Piemonte 10219801. Kr 175,50

En deilig rosévin fra Ole Martin Alfsens ganske rikholdige vin-serie. Fersk og ganske lett, fruktig og blomsterlig, preg av rips og bringebær, frisk og innbydende til sommerens siste terrassemåltider.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke