Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Flott fra Bandol
Flere flotte viner fra Bandol i Provence var noe av det viktigste i nyhetsslippet i juli.

Publisert: 14.jul.2017 06:50
Oppdatert: 14.jul.2017 07:11

Bandol er kanskje aller mest kjent for rosévinene sine, men også for de flotte og kraftfulle rødvinene. I tillegg kommer noen veldig gode hvitviner. Så nå er det godt mulig å kjøre Bandol-viner til hele måltidet – også for den som ikke skal til Provence i sommer.

Bunan Moulin des Costes Rosé 2016

Bandol 7731801, kr 196,20

Terningkast: 6

En fantastisk deilig rosévin – akkurat en slik rosé vi drømmer om, og heldigvis kom den på plass i polhylla mens det er sommer på terrassen. Blomsterlig på duft, delikat friskhet og bløt fruktig fylde. Deilig alene, men også en svært anvendelig matvin.

La Bastide Blanche Bandol Rouge 2015

Bandol 7713001, kr 198,80

Terningkast: 6

Aina Mee Myhre fra Hamar driver importfirmaet Heyday Wines, og har nå fått inn i basis både en rød og en hvit fra produsenten La Bastide Blanche. Rødvinen er Bandol på sitt beste; kraftfull, rik, myk og konsentrert. Stor kompleksitet og lengde. En svært anvendelig kjøttvin, både til biff, lam og vilt. Til 200 kroner er dette et funn blant de gode vinene i Bandol.

La Bastide Blanche Bandol Blanc 2016

Bandol 7724901, kr, 224,80

Terningkast: 5

La gå at hvitvinene fra Bandol ikke er helt i samme klasse som roséene og de røde, men denne hvitvinen er også en super sommervin til maten. Sitrus, blomster og noe tropisk på duft, konsentrert og harmonisk. På sitt beste når det legges fisk på grillen.


 
Bunan.
Bastide rouge.
Bastide blanc.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat