Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Gysler.
 
Gode på kartong
Rundt 60 prosent av all vinen som blir solgt her til lands, selges på kartong.

Publisert: 18.aug.2017 07:12
Oppdatert: 18.aug.2017 07:29

Til sammen er det om lag 150 kartongviner med fast hylleplass i polets basisutvalg. Variasjonen er stor, ikke minst i kvalitet, men her er tre bib-er, to hvite og en rød, som alle holder skikkelig godt nivå og vel er blant de beste på boks.

La Parra Albarino 2016

Rias Baixas, Spania 5469306, Kr 439,90

Terningkast: 5

Albarino regnes som Spanias beste hvitvinsdrue, og gir aromatiske viner med frisk syre og noe mineralsk preg. Dette er rett og slett en deilig bib, med duft av fersken og sitrus, fruktig og fyldig på smak. Bløt og fyldig, noe fedme, med en deilig kombinasjon mellom det fruktige og mineralske. Både kosevin og til fisk og skalldyr. Fortjener å bli en favoritt blant boksvinene.

Gysler Riesling Trocken

Rheinhessen 2143206, Kr 449,90

Terningkast: 5

En flott hvit boksvin dette også. Sitruspreget på duft med noe fersken, fin friskhet, ganske så intens, slank og fast. En lekker vin som i likhet med den foregående er i toppsjiktet blant de hvite kartongvinene i polhylla.

Domaine le Garrigon

Côtes du Rhône 6565406, kr 469,90

Terningkast: 5

En fin rødvin fra Côtes du Rhône, god både som alenevin og til høstens gryter. Fin fruktighet på duft med preg av både mørke plommer og pepper. Konsentrert, fast og delikat. Neppe så mange boksviner i samme prissjikt som slår denne. og noe tørkede urter.


 
La Parra.
Gysler.
Domaine.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke