Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hagen på flaske
Om en vil ha det alkoholfritt til måltidet, er det blitt et kjempegodt utvalg av norsk fruktmost.

Publisert: 04.aug.2017 06:23
Oppdatert: 04.aug.2017 06:45

Mens alkoholfri vin gjennomgående er uinteressant, har fruktmosten blitt innbydende alternativer, og tenk så sunt! Her er tre eplemoster, tilsatt aronia, blåbær eller bringebær, fra tre gode produsenter. Alle tre flaskene er kjøpt på Vinmonopolet. Og husk at de bør serveres iskaldt.

Liereple med bringebær

Egge gård, Buskerud 9460601, kr 83,30

Terningkast: 5

Består av 80 prosent eple og 20 prosent bringebær. Matt, ganske mørk rød farge. Stor friskhet, delikat og balansert. God til mat, gjerne svinekjøtt. Men prøv den utpå høsten til elgstek også, for den tåler en trøkk.

Ringi eple & aronia

Ringi gård, Akershus 106501, kr 69,70

Terningkast: 5

Eplemost blandet med aronia – en bær som er blitt stadig mer populær de siste årene, både på grunn av sin fyldige smak og høye innhold av antioksidanter. Aronia-smaken er ganske framtredende. Har du spist sjokoladebomben med aroniasorbet på Tingnes spiseri, kjenner du den lett igjen. Matt rød farge, middels fyldig, god balanse mellom det syrlige og sødmepregede. Gjerne til både lyst kjøtt og rødt kjøtt.

Balholm eple og blåbær

Balholm, Sogn og Fjordane 539501, kr 80,50

Terningkast: 5

Uklar og matt rød på farge, tydelige blåbærpreg, selv med bare 15 prosent blåbær. Noe sødme, men også fin friskhet. Fruktig, fyldig og ganske rik. Fast og flott. Deilig alene, kanskje litt søt til middagsretter, men prøv til dessert. Og aller helst til pannekaker – med og uten blåbærsyltetøy.


 
Liereple.
Ringi.
Balholm.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat