Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hvitt som glitrer
Hvit Bandol fra Provence og Aligoté fra Bourgogne – det er litt uvanlige hvitviner som er spesielt gode til litt kraftige fiskeretter.

Publisert: 11.aug.2017 06:57
Oppdatert: 11.aug.2017 07:16

Og gjerne på grillen, hvis noen tøyer sommergrillsesongen noen uker til.

Sorin Conquard Bourgogne Aligoté 2015

Burgund 7713201, kr 159,70

Terningkast: 5

Aligoté er kjent som den klassiske druen når en skal lage kir – den herlige aperitiffen av solbærlikør og hvitvin. Aligoté har ikke alltid hatt like godt ord på seg som matvin; det var nettopp for å skape et nytt marked for denne vinen at borgermester Felix Kir lanserte den som ingrediens i aperitiffen han ga navn til. Men Aligoté har også blitt utviklet til en flott matvin, både til fisk og lyst kjøtt. Denne har innbydende blomsterlig med noe eplepreg på duft, mineralsk med fin balanse med det fruktige. En overraskende og skikkelig god vin for penga.

Manuel Olivier Bourgogne Aligoté 2015

Burgund 7632301, kr 208,80

Terningkast: 5

En lekker Aligoté, aromatisk med flott fruktighet, noe sitruspreg og mineralsk. Fin fylde, og med en eleganse Aligoté-vinene kanskje ikke har vært akkurat kjent for. En 50-lapp dyrere enn den foregående, men så er det da også i en litt annen klasse.

Chateau Sainte Anne Bandol Blanc 2016

Bandol 7732301, kr 259,70

Terningkast: 5

Bandol er mest kjent for sine røde og rose viner, men denne hvite er også herlig. Bra fylde, fin frukt og god syrebalanse. Bløt og elegant.

 
Sorin.
Manuel.
Chateau.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat