Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Julegaveviner

Publisert: 16.nov.2018 09:45
Oppdatert: 16.nov.2018 10:20

Kanskje du synes det er drøyt tidlig å kjøpe julegavevinene? Her er uansett tre flotte rødviner som alle egner seg til å ligge i en pen liten trekasse under treet. Velg mellom en vellagret og prisgunstig burgunder, en Chianti Classico og en godt balansert Amarone.

Bouchard Bourgogne Pinot Noir Reserve du Centenaire 1997

Burgund 10419801, kr 239,90

En moden Bourgogne rouge, 21 år gammel fra Bouchard Ainé & Fils, og med druemateriale fra høyt vurderte Vosne Romanée – det er gavevinen sin, det! Aromatisk innbydende, duft av mørke bær med hovedvekt på kirsebær. Flott fruktighet, harmonisk, lett og elegant, med fin fasthet. Men først og fremst en vin med alderen som styrke. Og prisen er det ikke noe å si på.

Villa Cafaggio Chianti Classico 2015

Toscana 1197301, kr 199,90

En herlig gavepakke dette også, lett krydret, noe sødme med preg av tørkede frukter, fin modenhet, fast og lekker. Matvennlig, og gjerne som en av vinene til koldtbordet i romjula.

Santa Sofia Amarone della Valpolicella Classico 2012

Veneto 790501, kr 339,90

Nærmere juleglede på flaske kommer du knapt i november enn denne rike Amaronen. Fyldig og ganske så mektig, men også fast og flott. På grensen til det overveldende, men holder seg innafor. Preg av sødme, tørkede frukter. Men kommer det til å bli igjen noe til julegavehandelen setter inn?

Bouchard: Terningkast: 5

Villa Cafaggio: Terningkast: 5

Santa Sofia: Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat